Windows 10 Sessie 21 September

Windows 10 wordt aangeboden as a service. Dit vraagt wat van de IT organisatie. Waar moet u over nadenken als u overweegt over te stappen op Windows 10? Hoe haalt u voor uw medewerkers het maximale uit Windows 10?

Windows 10 sessie 21 september 2017

Voor Windows 10

U bent vast gewend om eens in de vier jaar een OS uit te rollen naar uw medewerkers . Met één keer in de zoveel tijd een update in de vorm van een servicepack. Op dat moment had uw IT afdeling een piek aan werkzaamheden en daarna ging het weer over in het beheer van het OS.

Wat er verandert met Windows 10?

Windows 10 werkt als een service. Dit betekent dat u Windows 10 implementeert en daarna elke maand een update krijgt. Dit vraagt nogal wat van uw IT organisatie. Die zullen zich moeten instellen op een OS dat zich als een service gedraagt.

Windows 10 en de Cloud

Windows 10 heeft daarbij ook een groot Cloud portfolio. Wat kunt u hiermee en hoe haalt u hier het meeste voordeel uit? Denk hierbij aan diensten als Advanced Treat Protection, Windows Hello for business.

Windows 10 beheer strategieën

Met de komst van Windows 10 is het mogelijk om naast de traditionele manier van beheer, ook te kiezen voor een beheer 2.0 model (Manage as Mobile). Wat zijn de voordelen hiervan en hoe past dit binnen uw bedrijf?

Windows 10 Sessie 21 September

Op dinsdagmorgen 21 september vertelt Pieter Santema u over het verschil tussen traditioneel en modern OS management bij Windows 10 en hoe u cloud producten hierop kunt aansluiten. Uiteraard zijn er koffiemomenten waarop u uw vragen kunt stellen en we sluiten af met een smakelijke lunch.

Het programma

  • 09:00 Inloop
  • 09:30 Sessie 1: Traditioneel en modern OS management met Windows 10
  • 10:30 Koffie pauze
  • 11:00 Sessie 2: Windows en Cloud
  • 12:00 Lunch