Connect. Deploy. Go!

Accelerate your implementation of Windows Virtual Desktop with Liquit

Windows Virtual Desktop (WVD) is populairder dan ooit. Zeker nu de coronacrisis voortduurt en de vraag naar een geoptimaliseerde en veilige remote werkplek toeneemt. Overweegt ook jouw organisatie de inzet van WVD of sta je aan de vooravond van een uitrol? Bekijk dan dit on-demand webinar.

De meest voorkomende uitdaging binnen WVD: deployment en management van applicaties en images
In dit webinar deelt onze WVD-specialist Benno Rummens zijn implementatie-ervaringen én staat hij stil bij de meest voorkomende uitdagingen binnen een WVD-implementatie: het deployen en managen van applicaties en images. Een complexe uitdaging waar een brede kennis van Azure, applicatie deployment en scripting voor nodig is.

Ontdek in dit webinar welke methodes Benno heeft toegepast tijdens zijn WVD-implementaties en hoe hij Liquit heeft ingezet om deze uitdaging te tackelen.

AGENDA

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod

  • Praktijkervaringen en best practices voor WVD
  • Liquit als oplossing voor deployment en management van applicaties binnen WVD
  • Liquit als oplossing voor deployment en management van images binnen WVD
  • Liquit in vogelvlucht, incl. demo
  • Q&A

Benno wordt in dit webinar bijgestaan door Nico Zieck (Liquit).

Spreker

Benno Rummens
WVD-specialist/Senior Consultant bij Login Consultants

Benno is een enthousiaste, ambitieuze Microsoft Cloud Architect en heeft een grote passie voor nieuwe technologieën. Inmiddels heeft Benno ruime ervaring met het implementeren van Windows Virtual Desktop.

Meer over Windows Virtual Desktop

Benno Rummens, senior consultant bij Login Consultants, schreef samen met collega’s een whitepaper over Windows Virtual Desktop. Waarom zijn wij zo enthousiast over Windows Virtual Desktop, wat lost het op en waar moet je aan denken om het beheer tot een succes te maken?