Onze uitgelichte oplossingen

Innovatiecoach Digitale werkplek

De werkplek is dynamischer dan ooit. Nieuwe technologieën en toepassingen blijven zich in een razendsnel tempo ontwikkelen en tegelijkertijd veranderen de eisen en wensen van organisaties en medewerkers voortdurend. Hoe zorg je ervoor dat je werkplek continu meegroeit met deze snel veranderende behoeften? En hoe zorg je ervoor dat je werkplek ‘up-to-date’ blijft, zodat jouw medewerkers gebruik kunnen blijven maken van de beste, meest productieve digitale werkplek?

Onze innovatiecoach denkt graag met je mee. Vraag nu een exclusieve en vrijblijvende sessie aan.

Zeven stappen naar de optimale werkplek voor de zorg

Het applicatielandschap in de zorg kan onbedoeld snel complex worden. Ondertussen zijn medewerkers van zorgorganisaties en thuiszorgorganisaties vooral geholpen met eenvoud in hun digitale werkomgeving. Boven op het ‘werken op de klok’ en de administratieve druk die daar onlosmakelijk mee verbonden is, komen vaak ingewikkelde ICT-systemen, die ook nog eens constant veranderen. Daar is de zorg niet mee geholpen.

Met deze zeven stappen kom je als zorgorganisatie van een klassieke digitale werkplek naar een cloudwerkomgeving.

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop (AVD, voorheen: Windows Virtual Desktop) biedt een platform-as-a-service, waarmee je gebruikers een virtuele Windows 10-werkplek vanuit de cloud kunt bieden. Hiermee hebben ze overal en altijd toegang tot hun bureaublad en applicaties. Om de Azure Virtual Desktop als een desktop-as-a-service aan medewerkers te bieden, moet deze nog wel worden ingericht. Wij kunnen je van a tot z helpen met de inrichting van AVD.