Trots op onze vijf vExperts!

vrijdag, 16 maart 2018

Deze week werden door VMware¬†de nieuwe vExperts¬†bekend gemaakt. Wij zijn ontzettend trots om te mogen vermelden dat drie collega’s¬†hun vExpert status prolongeerden¬†(Ivan de Mes,¬†Dennis Sigmond¬†en¬†Chris van Werkhoven) en dat we twee nieuwe vExperts in ons midden hebben, want¬†Arno Meijroos¬†en¬†Johan Dijkstra¬†ontvingen de status voor het eerst. Goed gedaan mannen, een prestatie om trots op te zijn!

vExpert 2018 Logo

VMware kent de titel van vExpert jaarlijks toe aan IT professionals die met passie en toewijding n√©t dat extra stapje doen om hun VMware-kennis en kunde te delen met hun collega‚Äôs en concullega‚Äôs. Dit betekent: verder kijken dan de eigen werkgever en commerci√ęle belangen en je pro-actief inzetten voor, en deelnemen aan, de VMware community. Zo hebben onze vExperts het afgelopen jaar actief geblogd (zowel voor Login Consultants als op persoonlijke titel), deelgenomen aan kennissessies of opgetreden als gastspreker. Zo staat Dennis Sigmond bijvoorbeeld 20 maart als gastspreker op de¬†NLVMUG UserCon 2018.

Het groeiend aantal vExperts bij Login Consultants vormt wederom een mooie erkenning voor onze expertise wat betreft VMware producten/oplossingen. Kennis en kunde die we natuurlijk ook graag voor onze klanten inzetten. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.