Roundtable: IT-storingen in het ziekenhuis: voorkomen is beter dan genezen!

Kennissessie voor IT-beslissers binnen ziekenhuizen

Afgelopen decennia is de zorg sterk gedigitaliseerd. Een gemiddeld ziekenhuis heeft vandaag de dag met meer dan tweehonderd IT-systemen te maken: van data-opslag tot internet en ziekenhuisnetwerk en van zorgmail tot EPD. Dat zorgt ervoor dat IT-storingen grote gevolgen kunnen hebben. Hoewel ieder ziekenhuis zich bewust is van het feit dat IT-problemen een keiharde impact hebben op de primaire zorgprocessen, komen grootschalige en langdurige IT-storingen nog steeds (te) vaak voor. Hoe kunt u het aantal storingen minimaliseren?

Datum: 20 september 2022

Tijd: 09.30 – 13.00 uur

Locatie: Kasteel Woerden

Het honderd procent voorkomen van IT-storingen is onmogelijk. Hoe kunt u borgen dat kritische zorgprocessen blijven functioneren? Hoe zorgt u ervoor dat ook na software-updates, nieuwe releases of toevoeging van nieuwe componenten u niet voor verrassingen komt te staan? Meten is weten, maar hoe zorgt u voor goede monitoring zodat u het aantal storingen binnen het ziekenhuis kunt minimaliseren?

Omdat veel ziekenhuizen met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “IT-storingen in het ziekenhuis: voorkomen is beter dan genezen!”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 20 september 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Aanmelden?

Geïnteresseerd? Schrijf u vandaag nog in voor deze exclusieve sessie en verzeker uzelf van een plaats rond de tafel!

U kunt zich kosteloos aanmelden via:
E: bianca.boinck@paddls.nl
T: 076 800 6021

Meer weten over het belang van performancetesten en -monitoren binnen het ziekenhuis?