Roundtable voor IT-beslissers van ziekenhuizen

Datum: 11 januari 2022
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Online

Powered by:

“De toekomst van de digitale healthcare werkplek”

Om nu en in de toekomst goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovatie heen. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van innovaties rondom beeldbellen en eHealth. De vernieuwingen gaan in rap tempo door. Als ziekenhuis dien je hierop voorbereid te zijn. Maar wat als je bestaande applicatielandschap een belemmering vormt voor innovatie en je voorlopig nog geen afscheid kunt nemen van de ‘meereizende’ Windows werkplekken?

Om ziekenhuizen een toekomstbestendige werkplek te bieden, is het nodig te bewegen van de klassieke digitale werkplek naar de Cloud werkomgeving. Zorgapplicaties zullen hierbij het tempo bepalen. Wetende dat EPD-software voorlopig nog niet als SaaS-oplossing zal worden geboden, ligt de overstap naar de volledig Cloud gebaseerde werkplek dus nog niet binnen handbereik. Daarnaast zijn er de ‘tap and go’-oplossingen, de meereizende werkplek met de paslezer.

Anderzijds vraagt extramuraliteit om een nieuwe manier van werken. Belangrijk dus om deze mogelijkheden in het werkplekconcept voor de toekomst wel te gaan faciliteren. Met de opkomst van Cloud en het delen van gegevens is de focus op beveiliging van gegevens belangrijker dan ooit. De sleutel tot succes van de werkplek van de toekomst in een ziekenhuis is de verbinding tussen oud en nieuw. Maar de Cloud werkomgeving zal veel toevoegen en ziekenhuizen klaar maken voor de veranderingen die er onherroepelijk aankomen.

Herkent u deze vraagstukken? Meld u dan nu aan voor deze kennissessie dat wordt gehouden op dinsdag 11 januari 2022 van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.