Rémon Koumans over thuiswerken: “Ik vind het heel waardevol dat wij zoveel tijd met z’n drieën hebben”

Thuiswerken, hoe gaat het eigenlijk bij de Loginners? Rémon Koumans vertelt over zijn ervaring als accountmanager:

“Het begint wat rustiger te worden. Ik heb niet het gevoel meer heel erg geleefd te worden. Mijn vriendin zei dat laatst heel mooi, “je brein heeft 30 tot 40 dagen nodig om te wennen aan een nieuwe situatie, om nieuwe gewoonten aan te leren” Ik heb deze week het gevoel dat het wat ‘normaler’ wordt. De meeste mensen zijn inmiddels gewend aan deze nieuwe manier van werken. In de eerste weken moesten we veel regelen om alles zo goed en normaal mogelijk door te laten gaan. Contacten onderhouden met klanten om te horen hoe het met ze gaat en ook om te vragen of wij iets konden betekenen, vooral op het gebied van thuiswerken. Nu is het contact weer wat normaler. Nieuwe projecten worden op dit moment echter niet veel gestart, dat is jammer maar ook begrijpelijk.

Thuiswerken gaat eigenlijk prima, ik heb vorige week een monitor op kantoor opgehaald en hiermee mijn werkplek wat beter ingericht. We hebben boven een studeerkamer, dat is wel lekker zo’n aparte ruimte. Mijn zoontje Fons van bijna drie gaat 2 dagen in de week naar mijn moeder. Als hij thuis is wisselen mijn vriendin en ik af, de ene dag werkt zij boven en ik beneden aan de keukentafel en de andere dag andersom. Het is vooral belangrijk dat wij onze agenda’s op elkaar afstemmen. Een drie jarige kan wel een half uurtje zichzelf vermaken, maar daarna komt hij toch aan je been trekken voor aandacht. Het is fijn dat we dit zo samen kunnen doen.

Wat het dragelijk maakt deze periode? Ik vind het heel waardevol dat wij zoveel tijd met z’n drieën hebben. Dat heb je normaal gesproken niet.”