Login Consultants ontvangt van VMware, als één van de weinigen in Nederland, de Master Services Competency (MSC) voor Desktop & Mobility.

“VMware is bijzonder trots op het behalen van de Master Service Competency voor Desktop en Mobility door Login Consultants”, zegt Kenneth del Rio van Heese, Manager Business Partner Benelux bij VMware. “Deze prestatie toont aan dat Login zich op dit vakgebied wil onderscheiden in de markt en investeert in VMware als partner. Login is internationaal bijzonder kundig op het gebied van Desktop-as-a-Service. Met het behalen van deze MSC geeft Login aan ook de lokale markt te willen adviseren met oplossingen op basis van VMware technologie.”

Om MSC te halen moet een VMware partner aantonen dat de organisatie over de vereiste kennis beschikt, door een vastgesteld aantal VMware Certified Professionals en VMware Certified Advanced Professionals in dienst te hebben. Daarnaast moeten er, als bewijs van hoogwaardige service, klantenreferenties voor recent voltooide projecten zijn.

“Dit is voor ons een mijlpaal in de samenwerking met VMware. De MSC-accreditatie is een mooie erkenning voor onze nationale en internationale deskundigheid en ervaring op het gebied van VMware Horizon-oplossingen en Workspace One,” aldus Chris van Werkhoven, Product Manager bij Login Consultants.

Meer infomatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling marketing via marketing@loginconsultants.nl