Binnen de Orange Group heeft Login Consultants een aantal zusterorganisaties. Basefarm is er daar een van. Arjen Meyer, Sales Manager New Business bij Basefarm, vertelt in deze blog waarom Login Consultants en Basefarm elkaar zo goed aanvullen.

Uitblinker in het beheren van applicaties en infrastructuren

Binnen de Orange Group is Login Consultants de uitblinker in adviseren, implementeren en beheren van werkplekken. Optimaal werken en de digitale werkplek kennen geen geheimen voor onze collega’s. Als Basefarm vullen wij onze zusterorganisatie daarin goed aan. Al twintig jaar zijn wij goed in het hosten en beheren van – bedrijfskritische – applicaties en infrastructuren. Niet voor niets zijn bedrijven als Exact, D-Reizen, Funda, Reeleeze, Yellowstar, Waste Vision en Mollie al jaren klant bij ons. Als bij Funda de infrastructuur niet functioneert, is het huizenplatform onbereikbaar. Met 68 miljoen bezoekers per maand zijn dat dure downtime-momenten. Bij Waste Vision staan zonder internetverbinding de vrachtwagens stil en wordt er geen container geleegd en ook een reisorganisatie als D-Reizen kan zich niet permitteren offline te zijn.

Digitale transformatie

Ook voor een transitie naar de cloud ben je bij ons aan het juiste adres. Of dat nu een transitie is vanuit een eigen datacenter of vanuit het datacenter van Basefarm, dat maakt ons niet uit. Hoe we dat doen? Samen met onze opdrachtgever inventariseren we eerst de wensen en behoeften. Op basis daarvan komen we met een strategisch advies en een goed doordacht plan, inclusief een IT-roadmap. Samen kijken we waar jouw applicaties het beste landen in welke cloud. Soms is dat Amazon Web Services, soms is dat Microsoft Azure, soms is dat het Google Cloud Platform, en soms is het een hybride vorm. Het gaat erom dat de oplossing optimaal is voor jouw organisatie, daar zijn wij heel pragmatisch en flexibel in. Ingewikkeld? Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen we je echt aan de hand meenemen tijdens de reis naar de cloud. En omdat we al onze competenties op het gebied van cloud, data, applicatietransitie en security integreren bij die digitale transitie, heb je te maken met één aanspreekpunt. Lekker helder.

Managed Service Provider

Als Managed Service Provider hebben we door de jaren heen veel kennis opgebouwd van businesslogica en thema’s die belangrijk zijn in verschillende sectoren door heel Europa heen. Dat Basefarm goed scoort in de Whitelanes IT Outsourcing-studie en door Gartner wordt erkend als Cool Vendor, is natuurlijk mooi meegenomen. Maar een compliment van een klant is natuurlijk nog veel waardevoller. ‘Basefarm zegt dat ze een stapje verder gaan en dat is geen holle frase. Zo beschikken we nu over beheertools waar we zelf vooraf echt niet aan hadden gedacht. Basefarm helpt ons om stappen te maken. Ze denken mee over nieuwe strategieën en brengen hun kennis in over innovaties. Dat is het verschil tussen een klant-leverancier-relatie en een partnership.’ En daar mogen we best trots op zijn, toch?

Nieuwsgierig?

Samen met Login Consultants bieden we volledige IT-outsourcing aan, van de digitale werkplek, managed services, innovatieve cloudoplossingen, applicatiebeheer, security tot big data. Dankzij onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kunnen we onze klanten volledig ondersteunen op het gebied van hun hele IT-omgeving. Nieuwsgierig wat wij van Basefarm voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op via e-mail of via 06 46 998 925, ik leer je graag kennen.

Arjen Meyer