Login Live

Login Live – de geschiedenis

Sinds 2011 organiseren collega’s het Login Live evenement. Tijdens deze dagen delen wij ‘Loginners’ exclusieve content en real-life-ervaringen met elkaar. De inhoud wordt in verschillende sessies aangeboden. Wil je technische ervaringen horen of liever meer over soft skills leren?  Je kan kiezen uit verschillende sessies die het best bij jou passen.

Het gaat niet alleen om het ontvangen van informatie, maar ook om kennisdelen, netwerken en elkaar op een informele manier leren kennen. En natuurlijk wordt dit alles omlijst met lekker eten, drinken, entertainment en bovenal gezelligheid!

Om een goed beeld te geven haalden we met collega’s van het eerste uur herinneringen op:

“De naam van Ment van der Plas mag zeker niet ontbreken. Hij heeft Login Live bedacht en opgezet. Kennisdelen zat in zijn portefeuille naast zijn rol als business development consultant, vandaar dat hij Login live heeft opgezet. Maar wat het meest is bij gebleven is het gouden jasje van Ment, dat hij tijdens zijn Tech Quiz droeg.” (Leen Mulckhuyse, Projectmanager en Christiaan de Vin, Business Development Manager)

“De bietenbitterballen, daar krijgt iedereen die erbij was nog steeds de rillingen van.” (Niels Geursen, consultant)

“Eigenlijk is er in de opzet van Login Live weinig veranderd, het was gewoon een goed concept. Wel is het in de loop der jaren bij geschaafd.” (Cyril Roosenboom, IT Business Consultant)

“Soft-skill-sessies zorgen ervoor dat alle collega’s erbij zijn, niet alleen de techneuten.” (Ivan de Mes, IT Architect)

“Onderstaand plaatje gebruikte ik tijdens een sessie, omdat Eelco altijd zijn sessies probeerde op te leuken door een gitaar mee te nemen en daarmee het publiek wist in te pakken. Ik deed deze sessie samen met Ivan de Mes en het ging over een UEM Smackdown (die we hebben gedaan bij het AMC). Aangezien het om een ‘smackdown’ ging, heb ik Eelco z’n plaatje gebruikt én een beetje aangepast 😉” (Stefan Meijlink, Senior Consultant)