Login Consultants zet gebruikerservaring centraal en versterkt portfolio met Liquidware

Login Consultants, specialist op het gebied van de digitale werkplek, is recentelijk een partnership aangegaan met Liquidware, marktleider op het gebied van Digital Workspace Management-oplossingen. De producten van Liquidware vormen een waardevolle toevoeging aan het portfolio van Login Consultants, dat volledig in het teken staat om organisaties te voorzien van de best passende en best presterende digitale werkplek.

De digitale werkplek als succesfactor voor organisaties

COVID-19 en de digitale transformatie hebben inmiddels laten zien hoe belangrijk de digitale werkplek is voor een organisatie. Met een werkplek die de werknemer optimaal faciliteert – ongeacht locatie, tijd en device – en die voldoet aan de eisen en wensen van de (moderne) werknemer, kan een organisatie hét verschil maken in de concurrentiestrijd en in de ‘war for talent’. Login Consultants biedt organisaties daarom (managed) werkplekoplossingen met een ultieme gebruikerservaring, die werknemers optimaal in hun kracht zetten. Nu en in de toekomst.

Chris van Werkhoven, CTO Digital Workspace bij Login Consultants: “Als organisatie wil je niet alleen nu het verschil kunnen maken, maar ook in de komende jaren. Bij het ontwerpen van een passende werkplek hanteren we daarom altijd vaste principes. We streven onder andere naar een zo simpel mogelijke architectuur, waarin ruimte is voor toekomstige veranderingen en het beheer zo eenvoudig mogelijk is. Daarnaast stellen we de gebruiker centraal, zowel in het ontwerp als na de implementatie. De werkplek dient hen zo optimaal mogelijk te faciliteren, waarbij de gebruikerservaring belangrijk is. Liquidware biedt werkplekbeheer- en monitoringoplossingen, die van toegevoegde waarde zijn binnen onze designprincipes. We zien de oplossingen van Liquidware dan ook als een verrijking van onze complete toolset om te komen tot de beste digitale werkplek voor een organisatie”.

Morteza Esteki, VP Sales EMEA bij Liquidware: “Het bieden van een efficiënte en gebruiksvriendelijke digitale werkplek is binnen veel organisaties een grote uitdaging. Medewerkers moeten op een flexibele en veilige manier kunnen werken, op de momenten en de locatie die zij kiezen. De ideale werkplek, voor zowel de beheerder als de gebruiker, heeft niet alleen de beste oplossingen nodig maar ook advies op maat. De samenwerking met Login Consultants is een logische stap voor ons. Zij zijn specialist rondom de digitale werkplek, waarbij zij de klanten in het gehele proces adviseren over de desktopinfrastructuur en deze ook implementeren en beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking succesvol gaat zijn en kijken uit naar de toekomst”.

Over Liquidware

Liquidware is leider op het gebied van Digital Workspace Management-oplossingen voor Windows-desktopsystemen. De oplossingen voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikservaring — fysiek, virtueel of in de cloud. Bedrijven overal ter wereld zetten de oplossingen van Liquidware in om te profiteren van drastische tijdsbesparingen bij het beheer van desktopsystemen en de beveiliging, flexibiliteit en schaalbaarheid te verbeteren. Ondersteunde platforms zijn fysieke Microsoft-omgevingen, Azure Virtual Desktop (AVD), Remote Desktop Service (RDS), Citrix Desktops, VMware Horizon View, Amazon WorkSpaces (AWS) en Nutanix Xi Frame. Liquidware is een Amerikaanse softwarefabrikant met het Europese hoofdkantoor in Amstelveen. De oplossingen van Liquidware zijn verkrijgbaar via zijn wereldwijde partnernetwerk.

Meer info: https://www.liquidware.com/