Login Consultants wordt Orange Business Services

Een nieuw merk – dezelfde service

Wij willen u graag informeren dat we per 12 september onze naam veranderen in Orange Business Services. Deze naamswijziging brengt, afgezien van een nieuwe naam, nieuwe e-mailadressen en een nieuw logo van Orange, voor u geen merkbare veranderingen met zich mee.

Wij blijven het vertrouwde adres voor uw digitale werkplek en blijven onze diensten leveren tegen dezelfde condities, met dezelfde contactpersonen en op hetzelfde serviceniveau als u van ons gewend bent.

Orange Business Services
Login Consultants is in 2016 aangekocht door de Orange Group, een toonaangevende wereldwijde telecommunicatie-operator, om de cloud- en workspace-expertise van zijn B2B-divisie Orange Business Services te versterken. Dankzij onze gezamenlijke expertise binnen Orange Business Services kunnen wij u adviseren over en ondersteunen bij de implementatie van innovatieve (managed) cloud, workspace, security en big data oplossingen.
In de nabije toekomst zullen we u verder informeren over hoe wij u nog beter kunnen ondersteunen met ons uitgebreide dienstenportfolio.

Mocht u vragen hebben over onze naamswijziging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.