Login Consultants wint VMware Partner Award voor ‘Innovator of the Year.’

maandag, 12 februari 2018

Afgelopen week (08 februari 2018) vond de VMware Dutch Channel-receptie plaats. Tijdens deze partnerreceptie heeft Login Consultants een VMware Partner Award gewonnen in de categorie ‘Innovator of the Year’.

Op dit door VMware georganiseerde evenement komen alle Nederlandse VMware-partners samen om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2018. Tijdens de partnerreceptie worden awards uitgereikt aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden. Dit jaar viel Login Consultants in de prijzen! We hebben een partner award gewonnen in de categorie ‘Innovator of the Year.’ Een erkenning waar we behoorlijk trots op zijn.

Alle winnaars 650x355

We ontvingen de prijs naar aan leiding van onze innovatieve producten en diensten omtrent Horizon Cloud. Horizon Cloud is één van de best bewaarde End User Computing schatten van VMware en heeft, mede door alle opgedane ervaring met klantimplementaties, een enorme groei doorgemaakt in functionaliteit en schaalbaarheid. Zo is onze eigen Login Online Desktop gebaseerd op Horizon Cloud en wij zijn erg blij een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van VMware.

Personality Award

Er was meer heugelijk nieuws die avond. Zo verdient ook onze eigen Dennis Sigmond een eerzame vermelding. Dennis maakt samen met concullega’s Johan van Amersfoort, Rob Beekmans, Sven Huisman en Joris Adriaanse deel uit van het vEUC TechCON team. Dit team organiseerde afgelopen jaar het allereerste VMware community event specifiek voor End User Computing (vEUC TechCON). Deze inspanningen zijn ook bij VMware niet onopgemerkt gebleven. Zo sleepte Dennis en zijn team de VMware Personality Award in de wacht. Wij zijn ontzettend trots op Dennis en kijken nu al uit naar de komende vEUC TechCon. Op 20 maart is Dennis overigens te horen als gastspreker op de NLVMUG UserCon 2018. Kortom: het belooft weer een mooi jaar te worden!

Voor meer informatie over onze DaaS-oplossing ‘Login Online Desktop’ klik hier.