Login Connect | Hold my beer and watch this!

Lekker eten, koud bier en toffe sessies over Citrix Enterprise Mobility, Microsoft Productivity & Security en VMware Workspace ONE & Horizon Cloud. Wat wil je nog meer? 
Niets natuurlijk! Dus zet 29 augustus 2017 snel in je agenda, want dan is de allereerste editie van Login Connect!

Login Connect

Login Connect is een avond waar IT techneuten, IT architecten, IT consultants samenkomen om te genieten van lekker eten en koude biertjes. Onder het genot van dit lekkers, praten we over wat zich afspeelt in de wereld van werkplekomgevingen.

Waarom mag je dit niet missen?

Tijdens deze avond geven drie experts een korte sessie over wat zich nu afspeelt op het gebied van Citrix Enterprise Mobility, Microsoft Productivity & Security en VMware Workspace ONE & Horizon Cloud. Eric van Klaveren vertelt je wat je moet weten over Citrix Enterprise Mobility. Pieter Santema laat zien wat je o.a. kunt met Microsoft Productivity & Security en Dennis Sigmond vertelt over VMware Workspace ONE & Horizon Cloud.

Programma

Datum: dinsdag 29 augustus 2017
Titel: Login Connect |  Hold my beer and watch this
Waar: De Entrée 95, Amsterdam

En dit is het programma:

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu gratis in en geniet van een avond vol interessante sessies!

Voornaam*
Achternaam*
Functie*
Bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Welke sessie lijkt jou het meest interessant?
Bezoek je vaker dergelijke evenementen?
Hoe heb je over Login Connect gehoord?*
Captcha
Captcha

Dus wie is Login Consultants?

Login Consultants is de expert op het gebied van (digitale) werkplekken. Wij ontwerpen deze werkplekken, bouwen ze en onderhouden ze. Dat doen we voor de werkplek van nu en ook voor de werkplek van de toekomst. Met slimme oplossingen en een vooruitziende blik, zorgen we ervoor dat de werkplek nu en in de toekomst zo gebruiksvriendelijk als mogelijk is.

Wij zijn het meest actief in de zorg, het onderwijs, de overheid en in de financiele branch. Wij zijn een club van ongeveer 100 mensen, waarvan er zo’n 60 als werkplekconsultant werken.
Iedereen bij Login Consultants houdt van gezelligheid en daar nodigen wij jou graag voor uit! Dus kom 29 augustus naar De Entree 95 in Amsterdam en laten we proosten op de werkplek van nu en de toekomst.