eReadiness voor managen Windows 10 upgrades

Een klant van ons gaat de Windows 10 upgrades en updates managen met eReadiness, de nieuwe tool van IT Delivery Management, die wordt geleverd via Login Consultants.

Na een uitgebreide pilot van vijf maanden, waarin het meerdere producten geëvalueerd heeft voor het managen van de Windows 10 upgrades, koos deze klant voor eReadiness omdat het voldoet aan alle gestelde requirements. Het is eenvoudig te configureren, verrassend makkelijk te gebruiken en specifieke wensen laten zich vlot inpassen. Ook biedt eReadiness een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De ‘eenvoud in complexiteit’ is de kracht van eReadiness. Het product verschilt juist door die eenvoud van andere veelgebruikte tools om upgrades en updates in grote organisaties te managen. Veel producten zijn vrij complex in configuratie en gebruik, terwijl ook de tijdrovende DIY Excel-sheet benaderingen (nog steeds gebruikelijk op veel IT-afdelingen), verre van ideaal zijn. Ze bieden geen overzicht en geen vooruitzicht op de planning en de next steps.  eReadiness biedt dat inzicht en overzicht juist wel, mét opties om eigen prioriteiten te stellen en migratie- en upgradeprocessen in een zelfgekozen eigen tempo onder controle te houden.

Sterk staaltje

Bij onze klant viel eReadiness onder de concurrenten al snel in positieve zin op omdat de tool specifiek is ontwikkeld met het oog op het managen van upgrades. Ook roemen gebruikers de gebruikersvriendelijkheid, ook voor niet IT’ers. Een sterk staaltje, naar voren gebracht door een gebruiker, is dat de meeste medewerkers die met eReadiness werken de User Guide niet nodig blijken te hebben om de voordelen van de tool volledig te benutten.

Een pluim van een betrokkene: “Ik vond het indrukwekkend hoe het eReadiness-team erin slaagde om gecompliceerde upgrades om te zetten in eenvoudige stappen die door iedereen gevolgd kunnen worden.”

Bart Tilburgs werkt als consultant bij Login Consultants. Wil je meer weten over eReadiness, neem dan contact op met Bart via b.tilburgs@loginconsultants.nl