Consultancy Services

Een ideale IT-werkplek ondersteunt eindgebruikers in hun werk: altijd en overal met de best denkbare prestaties. Vanuit een bedrijfsperspectief is het een uitdaging om dit te realiseren met de laagst mogelijke kosten en minimale complexiteit. Login Consultants levert zowel strategisch als technisch advies waarbij gebruik gemaakt wordt van de juiste werkplekoplossingen die in de huidige markt beschikbaar zijn op het gebied van Bring Your Own, Consumerization of IT, Mobility, work life balance en Cloud Computing.

Werkplek levenscyclus

Login Consultants adviseert en faciliteert bedrijven tijdens de gehele levenscyclus. In het voortraject adviseren we je bij het bepalen van de juiste werkplekstrategie, op basis van de wensen en eisen van de business, de medewerker en IT. In een volgende stap onderzoeken we samen met jou de technische mogelijkheden die optimaal invulling geven aan jouw gekozen werkplekstrategie. Als je voor een bepaalde aanpak gekozen hebt, kan Login Consultants je helpen bij het implementeren en migreren naar de nieuwe situatie. We hebben hier meer dan 16 jaar ervaring in, wat leidt tot een versnelling van de uitrol en overgang zonder fouten. Na oplevering helpt onze managed services afdeling je verder met het beheren van de IT-werkplekomgeving of door het leveren van technische ondersteuning.

Focus

Login Consultants levert werkplek advies dat organisaties ondersteunt bij het behalen van hun strategische doelen. Samen met onze klanten analyseren we hun strategie en behoeftes van eindgebruikers, om tot een advies met een innovatieve werkplekoplossing te komen die het beste past bij de organisatie, waar kostenefficiëntie en tevredenheid van eindgebruikers optimaal in balans zijn. We zullen de best mogelijke match maken van de beschikbare oplossingen in termen van apparaten, applicaties en data om de verschillende persona’s in jouw organisatie te ondersteunen.