BLAST weekend – September 2021

Je hebt je collega’s misschien al meer dan een jaar niet gezien of je bent net in dienst, en dan is het zover! Het is vrijdag 24 september, tijd voor BLAST weekend met zo’n 40 van je (nieuwe) collega’s na de lange corona stop op samenkomsten! BLAST weekend, is het moment voor de Loginners en Basefarmers om tijdens een lang weekend je collega’s beter te leren kennen!

Vrijdag begon het al goed, met zon en weinig wind druppelden de collega’s langzamerhand Haarlem binnen. Terwijl we in vorige jaren al gelijk met activiteiten begonnen gaven we collega’s nu de kans om Haarlem zelf een beetje te verkennen en ook een hapje te eten. Want rond 20:30 was het zover! Na het verzamelen liepen we richting Café de Flapcan om daar te beginnen met een pubquiz en uiteindelijk de avond af te sluiten. Moge de best Googlelaar winnen! I.v.m. de Corona regels sloot de horeca uiteraard om 00:00.

FUN, SUN, FIT, ACTIEF

Op zaterdagochtend stonden wij weer fris (misschien niet allemaal) en vol met enthousiasme klaar voor het volgende avontuur. De dag begonnen we met een leuke speurtocht en wat activiteiten zoals katapult schieten, vissen naar letters en jagen op hofjes om wat foto’s te maken!

Rond 12:30 vertrokken we met de bus richting IJmuiden om daar na een goede lunch te starten met verschillende activiteiten. Origineel was het plan dat je kon kiezen uit Powerkiten, Blowkarten, Beachvolleybal en de Powerboat. I.v.m. tegenvallende wind hebben we blowkarten vervangen door een elektrische steptocht door de haven van IJmuiden en een bunker wandeltocht!

Uiteindelijk sloten we ons zonnige strandavontuur af met een heerlijk BBQ en Grand dessert! Na een korte trip terug naar het hotel en een kort douche hier en daar sloten we de dag gezellig af in de Jopenkerk!

Al met al een super geslaagde BLAST weekend.

Wil je ook onderdeel zijn van dit geweldige team en meer weten over de werkgever ? Neem dan eens een kijkje op onze careerwebsite: https://werkenbij.loginconsultants.com/jobs