Basefarm en Login Consultants luiden samen een nieuw decennium in

Het begin van een heel nieuw jaar ligt voor ons. We hopen dat iedereen heeft genoten van de feestdagen en van het samenzijn met familie en vrienden. 2019 was een mooi jaar voor ons, waarin we weer veel innovatieve en vooruitstrevende bedrijven hebben geholpen de continuïteit van hun IT-processen te waarborgen en hun medewerkers de optimale digitale werkplek te bieden. 2019 was ook een jaar waarin we hebben gewerkt aan het stroomlijnen van onze samenwerking met Basefarm.

Volledige IT-outsourcing

Basefarm is, net als Login Consultants, onderdeel van Orange Business Services, en samen ondersteunen we bedrijven in hun digitale transformatie. Als Login Consultants houden we ons vooral bezig met hoe je als bedrijf optimaal kunt werken, hoe de digitale werkplek je daarin kan helpen en hoe je de overstap naar de cloud zo makkelijk mogelijk maakt. Basefarm vult ons daarin aan door het hosten en managen van de benodigde (bedrijfskritische) back-end applicaties in de cloud – of dat nu gaat om publieke, private of hybride cloudoplossingen. Samen kunnen we nu dus volledige IT-outsourcing aanbieden, van de digitale werkplek, managed services, cloudcomputing, applicatiebeheer, security tot big data.

Samen werken aan blije klanten

Nu we intern onze samenwerking hebben geoptimaliseerd en onze proposities hebben gebundeld, zijn we helemaal klaar om onze klanten nog beter te faciliteren in het nieuwe decennium. Dankzij onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kunnen we onze klanten volledig ondersteunen op het gebied van hun hele IT-werkpleklevenscyclus, van security- en innovatieve cloudoplossingen tot werkplek- en big data-oplossingen, nationaal en internationaal.

Ontzorgen anno 2020

De lat voor 2020 ligt hoog. Maar met onze gezamenlijke teams van gedreven professionals gaan we ook in 2020 weer heel wat organisaties ontzorgen. Nieuwsgierig hoe dat er voor jouw organisatie uit kan zien? Of wil je meer weten over het afnemen van digitale werkplekken in abonnementsvorm? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen.