Azure Cloud Sessie bij u op kantoor

 De Microsoft Azure Cloud, voor de meeste geen onbekende term. Gebruik van  cloud technology en hybride cloud omgevingen zijn veel gehoorde wensen. Wat zijn exact de voordelen en wat betekent het benutten van cloud voor uw organisatie?

Azure sessie bij u op kantoor

Bent u benieuwd wat Azure Cloud voor uw bedrijf kan betekenen? In een sessie bij u op kantoor vertellen wij u graag over de impact van Azure cloud op uw organisatie. Wat moet er veranderen aan bestaande processen en wat kunt u veranderen om de voordelen van cloud technologie zo optimaal mogelijk te benutten?

Daarnaast bespreken we de techniek van de Azure cloud, welke mogelijkheden er zijn en hoe u de juiste productkeuze maakt. Ook gaan we in op hoe u kunt starten met het benutten van de Azure cloud technieken. Dit zonder gelijk drastische veranderingen door te moeten voeren in de huidige omgeving en op zo’n manier dat u toch al gelijk de voordelen kunt benutten.

Azure Cloud

Azure is het cloudplatform van Microsoft.Azure is het cloudplatform van Microsoft.
De vraag bij velen is: wat kan Azure mij nu precies bieden? Is het niet gewoon een plek om virtuele servers buiten de deur te plaatsen? Is het wel veilig en zijn de kosten niet hoger? En waar kan ik de Azure cloud eigenlijk nog meer voor gebruiken?
Het Microsoft Azure platform is enorm. Het is vele malen meer dan alleen maar virtuele machines buiten de deur plaatsen (hosting). Het platform biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden op elk vlak, zowel voor IaaS (infrastructure as a service) als PaaS (Platform as a Service) en SaaS (Software as a Service).

Tijdens de sessie worden de voordelen toegelicht en gaan we in op de specifieke vragen die u heeft rondom dit onderwerp. we passen de sessie uiteraard aan op uw bedrijf en branche.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig wat Azure voor uw organisatie kan betekenen en zijn er minimaal 5 mensen geintereseerd binnen uw bedrijf? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.
U kunt ook direct met een van onze experts spreken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.